90 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Pt 4 persoane
4 pulpe de pui intregi
un pahar mic de iaurt
ulei de masline
sare, piper, boabe de coriandru si chimen pisate, maghiran
Mod de preparare:
Se cresteaza cu cutitul pulpele pe ambele parti pana la os, cam la 2 cm distanta. Amestecam iaurtul cu o lingura doua de ulei de masline si condimente dupa gust.
Pulpele se ung bine (sa intre si in crestaturi) pe ambele parti cu amestecul de iaurt si se pun in tava unsa cu ulei, amestecul ramas se toarna peste ele. Este mult mai bun daca se pregatesc seara si se tin la frigider pana a doua zi. Se pun la cuptor acoperite cu folie pt 30 de minute, dupa care se descopera si se lasa pana se rumenesc.
Se potrivesc cel mai bine cu orez cu stafide si scortisoara.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Boldizsar Kati (bihepi)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie