O reteta de pregatire a pulpelor de pui cu iaurt.

Timp de preparare:

90 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Pt 4 persoane

4 pulpe de pui intregi
un pahar mic de iaurt
ulei de masline
sare, piper, boabe de coriandru si chimen pisate, maghiran

Mod de preparare:

Se cresteaza cu cutitul pulpele pe ambele parti pana la os, cam la 2 cm distanta. Amestecam iaurtul cu o lingura doua de ulei de masline si condimente dupa gust.

Pulpele se ung bine (sa intre si in crestaturi) pe ambele parti cu amestecul de iaurt si se pun in tava unsa cu ulei, amestecul ramas se toarna peste ele. Este mult mai bun daca se pregatesc seara si se tin la frigider pana a doua zi. Se pun la cuptor acoperite cu folie pt 30 de minute, dupa care se descopera si se lasa pana se rumenesc.

Se potrivesc cel mai bine cu orez cu stafide si scortisoara.

Pofta buna !

O reteta propusa de: Boldizsar Kati (bihepi)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de pulpe cu iaurt.