Ingrediente:
200g muschi vita
30g unt
150g smantana
20g faina
100g branza gorgonzola
Mod de preparare:
Muschiul se taie mai gros si se face la gratar.
Separat se face sosul:se topeste untul apoi se adauga smantana amestecata cu faina. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola.
Se toarna sosul peste muschiul de vita.
Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cristian Avasiloaiei (cer)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.