- miere de albine (se poate folosi si zahar)
- esenta de vanilie (sau oricare iti place)
- nuca pisata sau tocata
- coaja rasa de lamaie si portocala
- mucenici mari (copti).
Mod de preparare:
Se prepara un sirop din 3 linguri de zahar, 2 cani cu apa si esenta si se incalzeste putin.
In acest sirop caldut se inmoaie mucenicii (ii tii in sirop in functie de cat vrei sa fie de insiropati). Daca ii tii prea mult in sirop se pot rupe. Ideal ar fi sa-i tii maxim 10 secunde.
Ii asezi pe un platou, ii ungi cu miere, nuca si coaja rasa.
Sunt deliciosi!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Grosu Oana (BlackLady)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?