- miere de albine (se poate folosi si zahar)
- esenta de vanilie (sau oricare iti place)
- nuca pisata sau tocata
- coaja rasa de lamaie si portocala
- mucenici mari (copti).
Mod de preparare:
Se prepara un sirop din 3 linguri de zahar, 2 cani cu apa si esenta si se incalzeste putin.
In acest sirop caldut se inmoaie mucenicii (ii tii in sirop in functie de cat vrei sa fie de insiropati). Daca ii tii prea mult in sirop se pot rupe. Ideal ar fi sa-i tii maxim 10 secunde.
Ii asezi pe un platou, ii ungi cu miere, nuca si coaja rasa.
Sunt deliciosi!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Grosu Oana (BlackLady)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă