- miere de albine (se poate folosi si zahar)
- esenta de vanilie (sau oricare iti place)
- nuca pisata sau tocata
- coaja rasa de lamaie si portocala
- mucenici mari (copti).
Mod de preparare:
Se prepara un sirop din 3 linguri de zahar, 2 cani cu apa si esenta si se incalzeste putin.
In acest sirop caldut se inmoaie mucenicii (ii tii in sirop in functie de cat vrei sa fie de insiropati). Daca ii tii prea mult in sirop se pot rupe. Ideal ar fi sa-i tii maxim 10 secunde.
Ii asezi pe un platou, ii ungi cu miere, nuca si coaja rasa.
Sunt deliciosi!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Grosu Oana (BlackLady)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară