25 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 6 persoane):
3 prepelite mici,
300g.costita afumata,
500g.cirese proaspete sau din compot,
100g.cirese conservate in alcool,
120g.branza de vaci,
100ml.suc de cirese,
50ml.vin alb,
2 linguri de zahar pudra,
100g.unt,
1 lingura de ulei,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1 Jumatate din ciresele conservate se taie nu prea marunt si se amesteca cu branza de vaci,sare si piper si se umplu prepelitele.Se coase fiecare,apoi se infasoara in felii subtiri de costita afumata si se leaga.
2.Se aseaza prepelitele in tava ,cu bucatele de unt -60g.Se introduc pentru 50 minute (dua 25 minute se intorc).
3.In restul de unt -40g., se calesc ciresele din compot si restul de cirese conservate pana scade sucul lasat.Se adauga vinul alb si se lmai lasa 2-3 minute.
4.Prepelitele se servesc cu ciresele aranjate intre ele.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară