Este un deliciu vanatoresc.
Timp de preparare:

25 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

(pentru 6 persoane):
3 prepelite mici,
300g.costita afumata,
500g.cirese proaspete sau din compot,
100g.cirese conservate in alcool,
120g.branza de vaci,
100ml.suc de cirese,
50ml.vin alb,
2 linguri de zahar pudra,
100g.unt,
1 lingura de ulei,
sare,
piper;


Mod de preparare:

1 Jumatate din ciresele conservate se taie nu prea marunt si se amesteca cu branza de vaci,sare si piper si se umplu prepelitele.Se coase fiecare,apoi se infasoara in felii subtiri de costita afumata si se leaga.
2.Se aseaza prepelitele in tava ,cu bucatele de unt -60g.Se introduc pentru 50 minute (dua 25 minute se intorc).
3.In restul de unt -40g., se calesc ciresele din compot si restul de cirese conservate pana scade sucul lasat.Se adauga vinul alb si se lmai lasa 2-3 minute.
4.Prepelitele se servesc cu ciresele aranjate intre ele.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri