IN ACEST ARTICOL:
Este un preparat usor si parfumat datorita migdalelor.

Timp de preparare:

75 - min

Dificultate:



medie

Ingrediente:
  • 300g.fileuri de curcan,
  • 5dl. supa de carne(de aripi de curcan),
  • 1,5dl. frisca de gatit,
  • 30 g. migdale prajite si feliate,
  • 1 manunchi de patrunjel,
  • 1 pachetel de gelatina,
  • sare,
  • piper macinat;

Pentru salata:

  • 400g.morcovi,
  • 3 portocale,
  • 1/2 dl.ulei de masline,
  • sare,
  • piper alb macinat;

Mod de preparare:

Fileurile de curcan se fierb in supa de curcan, pregatita in prealabil.In frisca de gatit, incalzita, punem migdalele prajite si feliate, sare, piper si patrunjel tocat marunt.Gelatina se inmoaie in putina supa si se incorporeaza in frisca.
Se ia o forma de chec , cu fundul rotund, se captuseste cu folie de aluminiu ,apoi se captuseste cu fileurile de curcan.Daca raman fileuri, le taiem marunt si le incorporam in frisca.Turnam compozitia de frisca in aceasta forma si o punem la frigider pentru 2 ore, pana se incheaga.

Se prepara salata:morcovii se taie in rotocoale subtiri si se pun intr-un bol.Adaugam pulpa taiata felii de la 2 portocale si sucul de la cea de a treia portocala.Saram ,piperam si stropim cu uleiul de masline.
Pe un platou se aseaza salata , iar peste se pune terina taiata felii ,nu prea subtiri, si ornata cu patrunjel verde.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri