Timp de preparare:
75 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 300g.fileuri de curcan,
- 5dl. supa de carne(de aripi de curcan),
- 1,5dl. frisca de gatit,
- 30 g. migdale prajite si feliate,
- 1 manunchi de patrunjel,
- 1 pachetel de gelatina,
- sare,
- piper macinat;
Pentru salata:
- 400g.morcovi,
- 3 portocale,
- 1/2 dl.ulei de masline,
- sare,
- piper alb macinat;
Mod de preparare:
Fileurile de curcan se fierb in supa de curcan, pregatita in prealabil.In frisca de gatit, incalzita, punem migdalele prajite si feliate, sare, piper si patrunjel tocat marunt.Gelatina se inmoaie in putina supa si se incorporeaza in frisca.
Se ia o forma de chec , cu fundul rotund, se captuseste cu folie de aluminiu ,apoi se captuseste cu fileurile de curcan.Daca raman fileuri, le taiem marunt si le incorporam in frisca.Turnam compozitia de frisca in aceasta forma si o punem la frigider pentru 2 ore, pana se incheaga.
Se prepara salata:morcovii se taie in rotocoale subtiri si se pun intr-un bol.Adaugam pulpa taiata felii de la 2 portocale si sucul de la cea de a treia portocala.Saram ,piperam si stropim cu uleiul de masline.
Pe un platou se aseaza salata , iar peste se pune terina taiata felii ,nu prea subtiri, si ornata cu patrunjel verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară