Ingrediente
- 600 g melci
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura otet
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Melcii se tin intr-o oala cu apa si sare timp de minim o ora. Dupa aceasta perioada se scot si se clatesc bine cu apa rece. Se pun la fiert.
Se mai tin inca 2 ore si se scoate carnea din cochilii.
Usturoiul se piseaza si se pregateste cu sare, piper, otet, ulei si apa.
Se serveste cu melci.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie