Grapefruit umplut cu legume si curcan

20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
250g.piept de curcan fript,
300g.morcovi,
200g.telina,
150g.ciuperci,
70-80 alune ,300g.iaurt,
putin zahar,
2 buc.grapefruit(cca,700g.),
sare,
piper alb,
patrunjel verde,
250g.maioneza;
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie cubulete .Morcovii si telina , curatate, se rad.Ciupercile se taie marunt.Alunele se zdrobesc .Iaurtul se amesteca cu maioneza, sarea, piperul alb si zaharul, apoi cu carnea de curcan si restul ingredientelor.
Se taie grapefruit-urile in jumatate si, cu un cutit ascutit,se scoate miezul care se toaca si se adauga la umplutura.
Se umplu jumatatile de grapefruit si se orneaza cu patrunjel verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!