20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
250g.piept de curcan fript,
300g.morcovi,
200g.telina,
150g.ciuperci,
70-80 alune ,300g.iaurt,
putin zahar,
2 buc.grapefruit(cca,700g.),
sare,
piper alb,
patrunjel verde,
250g.maioneza;
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie cubulete .Morcovii si telina , curatate, se rad.Ciupercile se taie marunt.Alunele se zdrobesc .Iaurtul se amesteca cu maioneza, sarea, piperul alb si zaharul, apoi cu carnea de curcan si restul ingredientelor.
Se taie grapefruit-urile in jumatate si, cu un cutit ascutit,se scoate miezul care se toaca si se adauga la umplutura.
Se umplu jumatatile de grapefruit si se orneaza cu patrunjel verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.