20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
250g.piept de curcan fript,
300g.morcovi,
200g.telina,
150g.ciuperci,
70-80 alune ,300g.iaurt,
putin zahar,
2 buc.grapefruit(cca,700g.),
sare,
piper alb,
patrunjel verde,
250g.maioneza;
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie cubulete .Morcovii si telina , curatate, se rad.Ciupercile se taie marunt.Alunele se zdrobesc .Iaurtul se amesteca cu maioneza, sarea, piperul alb si zaharul, apoi cu carnea de curcan si restul ingredientelor.
Se taie grapefruit-urile in jumatate si, cu un cutit ascutit,se scoate miezul care se toaca si se adauga la umplutura.
Se umplu jumatatile de grapefruit si se orneaza cu patrunjel verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie