Este un aperitiv foarte gustos.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

250g.piept de curcan fript,
300g.morcovi,
200g.telina,
150g.ciuperci,
70-80 alune ,300g.iaurt,
putin zahar,
2 buc.grapefruit(cca,700g.),
sare,
piper alb,
patrunjel verde,
250g.maioneza;

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se taie cubulete .Morcovii si telina , curatate, se rad.Ciupercile se taie marunt.Alunele se zdrobesc .Iaurtul se amesteca cu maioneza, sarea, piperul alb si zaharul, apoi cu carnea de curcan si restul ingredientelor.
Se taie grapefruit-urile in jumatate si, cu un cutit ascutit,se scoate miezul care se toaca si se adauga la umplutura.
Se umplu jumatatile de grapefruit si se orneaza cu patrunjel verde.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Grapefruit umplut cu legume si curcan.