Ingrediente
- 1 pahar de zahar pudra
- 4 albusuri
- 200 g de alune
- putina scortisoara
- putina ciocolata amaruie
Cele 4 albusuri se bat spuma foarte bine. Se toarna treptat zaharul amestecand in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun alunele taiate foarte marunt (eventual date prin masina de tocat) si un varf de cutit de scortioara, cat sa-i dea aroma. Optional se adauga si putina ciocolata.
Se pun pe o tava pe care se presara putina faina, cu ajutorul unei linguri.
Se baga la cuptor (se tine usa de la cuptor putin deschisa) si se servesc cand s-au racit.
Pofta dulce!
Tu cum pregatesti bezelele? Da click aici si trimite reteta ta!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.