Ingrediente
- 1 pahar de zahar pudra
- 4 albusuri
- 200 g de alune
- putina scortisoara
- putina ciocolata amaruie
Cele 4 albusuri se bat spuma foarte bine. Se toarna treptat zaharul amestecand in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun alunele taiate foarte marunt (eventual date prin masina de tocat) si un varf de cutit de scortioara, cat sa-i dea aroma. Optional se adauga si putina ciocolata.
Se pun pe o tava pe care se presara putina faina, cu ajutorul unei linguri.
Se baga la cuptor (se tine usa de la cuptor putin deschisa) si se servesc cand s-au racit.
Pofta dulce!
Tu cum pregatesti bezelele? Da click aici si trimite reteta ta!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei