Un desert care te va face sa te lingi pe degete!


Ingrediente

  • 1 pahar de zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 200 g de alune
  • putina scortisoara
  • putina ciocolata amaruie
Mod de preparare

Cele 4 albusuri se bat spuma foarte bine. Se toarna treptat zaharul amestecand in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun alunele taiate foarte marunt (eventual date prin masina de tocat) si un varf de cutit de scortioara, cat sa-i dea aroma. Optional se adauga si putina ciocolata.

Se pun pe o tava pe care se presara putina faina, cu ajutorul unei linguri.
Se baga la cuptor (se tine usa de la cuptor putin deschisa) si se servesc cand s-au racit.

Pofta dulce!

Tu cum pregatesti bezelele? Da click aici si trimite reteta ta!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bezele de ciocolata.