12:02, 4 Februarie 2008 publicat în Retete culinare

O mancare chinezeasca cu piept de pui.
Timp de preparare:

70 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

-1 piept de pui
-2 morcovi
-1 pastarnac
-1 telina mica
-1 ardei verde
-1 gogosar
-150 g orez
-sos de soia
-100 g bambus-facultativ
-100g mazare din conserva

Mod de preparare:

Puiul se taie fisii de 0.5 cm si se pune la marinat cu sos de soi pt o ora.
Intre timp se taie toate legumele fidelute si se pun intr-o tigaie de prajit cu ulei incins si 1 lingurita de sos de soia pentru 5 minute si se amesteca din cand in cand.

Orezul(bob cu bob)se lasa pt 20 minute in apa ,dupa care se fierbe 10 minute.
Puiul se pune in tigaia de prajit in uleiul de la legume si se amesteca , timp de 5 minute.
Pe un platou se pune orezul in mijloc, in jurul orezului se pun legumele, iar peste orez se aseaza puiul.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Claudia (claudia69)

Tu cum pregatesti mancarea chinezeasca? Da click aici si trimite acum varianta ta!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale

Va recomandam si retetele:

Piept de pui cu conopida

Pui Vinicius

Ficatei de pui cu ciupercute

Piept de pui


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri