Timp de preparare:
10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 4 bucati de piept de pui, feliate, a 150g. fiecare,
- 1 lingura ulei,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 50ml. supa de pui;
- Pentru sos: 100g.miez de nuca,
- 200g.iaurt,
- un varf de cutit de piper cayenne,
- 1 lingura miere;
Mod de preparare:
1.Carnea de pui se frige pe ambele parti in ulei incins.Se toarna peste supa de puisi, in cratita acoperita, se fierbe timp de 8 minute.
2.Se zdrobesc nucile.Iaurtul se amesteca intr-un bol cu 1/2 din cantitatea de nuci, cu sare, piper si miere.Apoi le mixam intr-un blender.Restul de nuci zdrobite le incorporam in acest sos.
3.Se scoate carnea din cratita , se impacheteaza in folie de aluminiu si, cca .5 minute, se lasa la temperatura camerei.Apoi, se taie oblic si se serveste cu sosul de nuci si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Stii alta metoda de preparare a puiului? Da click aici si trimite acum reteta ta!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Va recomandam si urmatoarele retete:
Snitel de pui
Pui cu smantana
Pui cu curry si sampanie
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară