Ingrediente
- 5 oua
- un pahar de zahar (250 g)
- un pahar de faina
- zeama de lamaie
- zahar vanilat
- 1 lingurita de amoniac
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca bine cu ulei si cu zahar, se adauga vanilia, zeama de lamaie si amoniacul. Se adauga faina si se amesteca incet. Albusurile se bat spuma si se toarna si ele peste compozitie.
Se amesteca usor si se toarna in tava aragazului unsa cu ulei si presarata cu faina.
Cand este gata se da cu zahar pudra.
Pofta dulce!
Va recomandam si urmatorele retete:
Prajitura cu mar
Prajitura cu visine si frisca
Prajitura cu zahar ars
Tu cum pregatesti fursecurile? Da click aici si trimite reteta ta!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”