Ingrediente
- 5 oua
- un pahar de zahar (250 g)
- un pahar de faina
- zeama de lamaie
- zahar vanilat
- 1 lingurita de amoniac
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca bine cu ulei si cu zahar, se adauga vanilia, zeama de lamaie si amoniacul. Se adauga faina si se amesteca incet. Albusurile se bat spuma si se toarna si ele peste compozitie.
Se amesteca usor si se toarna in tava aragazului unsa cu ulei si presarata cu faina.
Cand este gata se da cu zahar pudra.
Pofta dulce!
Va recomandam si urmatorele retete:
Prajitura cu mar
Prajitura cu visine si frisca
Prajitura cu zahar ars
Tu cum pregatesti fursecurile? Da click aici si trimite reteta ta!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.