O reteta de fursecuri usor de preparat.

Ingrediente

  • 5 oua
  • un pahar de zahar (250 g)
  • un pahar de faina
  • zeama de lamaie
  • zahar vanilat
  • 1 lingurita de amoniac

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu ulei si cu zahar, se adauga vanilia, zeama de lamaie si amoniacul. Se adauga faina si se amesteca incet. Albusurile se bat spuma si se toarna si ele peste compozitie.

Se amesteca usor si se toarna in tava aragazului unsa cu ulei si presarata cu faina.

Cand este gata se da cu zahar pudra.

Pofta dulce!

Va recomandam si urmatorele retete:

Prajitura cu mar

Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu zahar ars

Tu cum pregatesti fursecurile? Da click aici si trimite reteta ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri