Ingrediente
- 5 oua
- un pahar de zahar (250 g)
- un pahar de faina
- zeama de lamaie
- zahar vanilat
- 1 lingurita de amoniac
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca bine cu ulei si cu zahar, se adauga vanilia, zeama de lamaie si amoniacul. Se adauga faina si se amesteca incet. Albusurile se bat spuma si se toarna si ele peste compozitie.
Se amesteca usor si se toarna in tava aragazului unsa cu ulei si presarata cu faina.
Cand este gata se da cu zahar pudra.
Pofta dulce!
Va recomandam si urmatorele retete:
Prajitura cu mar
Prajitura cu visine si frisca
Prajitura cu zahar ars
Tu cum pregatesti fursecurile? Da click aici si trimite reteta ta!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare