7 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-4 OUA
-250.grame de sunca(slanina porc)
-sare dupa gust
-20 grame branza
ulei, o picatura pentru ungerea tigaii
Mod de preparare:
Se taie sunca cubulete si se pune la foc mic pana se fac aurii ,apoi se vor pune in castron fara grasimea care va ramane dupa ce va fi topita .
Se vor pune 4 oua peste sunca obtinuta si se va adauga si branza si sarea ,apoi se va amesteca precum omleta .
Se va incalzi tigaia cu acea picatura de ulei si se va turna compozitia .
Pofta buna
O reteta propusa de: Mereuta Sandu (smereutza)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă