Omleta MEREUTA.

Timp de preparare:
7 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

-4 OUA
-250.grame de sunca(slanina porc)
-sare dupa gust
-20 grame branza
ulei, o picatura pentru ungerea tigaii

Mod de preparare:

Se taie sunca cubulete si se pune la foc mic pana se fac aurii ,apoi se vor pune in castron fara grasimea care va ramane dupa ce va fi topita .
Se vor pune 4 oua peste sunca obtinuta si se va adauga si branza si sarea ,apoi se va amesteca precum omleta .
Se va incalzi tigaia cu acea picatura de ulei si se va turna compozitia .

Pofta buna

O reteta propusa de: Mereuta Sandu (smereutza)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta.