O alta reteta de omleta cu malai.

Timp de preparare:
20 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
3 oua
50 grame telemea de vaca
50 ml lapte
50 gr malai grisat
sare, piper
1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se sparg ouale intr-un castron, peste care se rade branza; se amesteca, apoi se adauga malaiul treptat (ca la mamaliga) si se pune laptele si condimentele.
Se toarna in tigaia incinsa in prealabil si se lasa pana ce se inmoaie malaiul (verificati cu o furculita).Se serveste calda, de preferat cu mustar. Pofta mare!

O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta cu malai.