20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3 oua
50 grame telemea de vaca
50 ml lapte
50 gr malai grisat
sare, piper
1 lingura ulei
Mod de preparare:
Se sparg ouale intr-un castron, peste care se rade branza; se amesteca, apoi se adauga malaiul treptat (ca la mamaliga) si se pune laptele si condimentele.
Se toarna in tigaia incinsa in prealabil si se lasa pana ce se inmoaie malaiul (verificati cu o furculita).Se serveste calda, de preferat cu mustar. Pofta mare!
O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.