Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg frisca lichida
- 14 oua
- 10 linguri cu zahar
- arome(rom,vanilie,cacao, cafea, ness,nuca, stafide)
Mod de preparare:
Se bate foarte bine frisca.Albusurile se bat cu jumatate din zahar ca pentru bezea.
Galbenusurile se freaca cu restul de zahar pana devin o spuma.
Se amesteca frisca cu albusurile si se adauga galbenusurile.Apoi sa pun aromele dupa preferinta....
P.S. De obicei eu impart compozitia in 2 : 1 cu 4 linguri cu ness si 1 cu vanilie si bucati de cicolata.
Pofta dulce!
O reteta propusa de: Claudia Trifu (claut_78)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana