20-30min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
4 oua;
250 g zahar;
250 g faina;
8 linguri ulei;
2 linguri apa;
1 plic zahar vanilat;
1/2 plic praf de copt stins cu lamaie.
Mod de preparare:
- Se separa ouale si cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul, se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si praful de copt stins cu lamaie.
- Cele 4 galbenusuri se amesteca foarte bine cu 8 linguri de ulei adaugate treptat si 2 linguri de apa.
Se omogenizeaza apoi foarte usor cele doua compozitii. Se poate pune la mijloc sau deasupra mere sau nuca, dulceata, branza de vaci, etc.Deobicei asez totul peste!
Preferata mea e cu branza de vaci iar deasupra asez jumatati de felii de mar presarate cu putin mac.Se da la cuptor cca 40-45 de minute in tava tapetata in prealabil!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?