20-30min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
4 oua;
250 g zahar;
250 g faina;
8 linguri ulei;
2 linguri apa;
1 plic zahar vanilat;
1/2 plic praf de copt stins cu lamaie.
Mod de preparare:
- Se separa ouale si cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul, se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si praful de copt stins cu lamaie.
- Cele 4 galbenusuri se amesteca foarte bine cu 8 linguri de ulei adaugate treptat si 2 linguri de apa.
Se omogenizeaza apoi foarte usor cele doua compozitii. Se poate pune la mijloc sau deasupra mere sau nuca, dulceata, branza de vaci, etc.Deobicei asez totul peste!
Preferata mea e cu branza de vaci iar deasupra asez jumatati de felii de mar presarate cu putin mac.Se da la cuptor cca 40-45 de minute in tava tapetata in prealabil!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse