20-30min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
4 oua;
250 g zahar;
250 g faina;
8 linguri ulei;
2 linguri apa;
1 plic zahar vanilat;
1/2 plic praf de copt stins cu lamaie.
Mod de preparare:
- Se separa ouale si cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul, se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si praful de copt stins cu lamaie.
- Cele 4 galbenusuri se amesteca foarte bine cu 8 linguri de ulei adaugate treptat si 2 linguri de apa.
Se omogenizeaza apoi foarte usor cele doua compozitii. Se poate pune la mijloc sau deasupra mere sau nuca, dulceata, branza de vaci, etc.Deobicei asez totul peste!
Preferata mea e cu branza de vaci iar deasupra asez jumatati de felii de mar presarate cu putin mac.Se da la cuptor cca 40-45 de minute in tava tapetata in prealabil!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana