20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 pachet unt;
1 pate mare (200-300g);
250 g sunca;
250 g cas ras;
4-5 gogosari mari ( gogosari rosii si verzi),
2 franzelute mici sau 2 baghete;
putin lapte;
sare,piper
Mod de preparare:
Se taie cubulete sunca, casul si gogosarii si se amesteca cu untul si pate-ul omogenizate in prealabil. Se scoate miezul de la 2 franzelute mici si putin miez(cam 3 pumni)se inmoaie cu un pic de lapte, se stoarce si se adauga la compozitie. Se umple bine fiecare franzeluta si se pun la frigider pentru circa 2 ore. Se servesc taiate felii. Sunt foarte gustoase si arata foarte apetisant, dar trebuie neaparat sa folositi gogosari rosii si verzi!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară