Franzela umpluta

20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 pachet unt;
1 pate mare (200-300g);
250 g sunca;
250 g cas ras;
4-5 gogosari mari ( gogosari rosii si verzi),
2 franzelute mici sau 2 baghete;
putin lapte;
sare,piper
Mod de preparare:
Se taie cubulete sunca, casul si gogosarii si se amesteca cu untul si pate-ul omogenizate in prealabil. Se scoate miezul de la 2 franzelute mici si putin miez(cam 3 pumni)se inmoaie cu un pic de lapte, se stoarce si se adauga la compozitie. Se umple bine fiecare franzeluta si se pun la frigider pentru circa 2 ore. Se servesc taiate felii. Sunt foarte gustoase si arata foarte apetisant, dar trebuie neaparat sa folositi gogosari rosii si verzi!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare