Ingrediente:
- o cutie penne colorate barilla
- 400 gr. sunca York
- o cutie porumb
- o ceapa mare rosie
- un gogosar mare rosu
- un ou
- ulei
- o cutie smantana (200 gr)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se scurg bine de apa, se taie sunca si gogosarul cubulete mici, ceapa se taie pestisori fini. Se amesteca pastele cu sunca, gogosarul, ceapa,si porumbul scurs.
Se face o maioneza la care se adauga smantana.
Se adauga maioneza peste ingrediente, se sareaza, pipereaza dupa gust. Se mai pot adauga daca dorim masline verzi.
Se poate servi imediat sau dupa ce s-a dat la rece!
Este extrem de gustoasa asa ca va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!