Ingrediente:
- o cutie penne colorate barilla
- 400 gr. sunca York
- o cutie porumb
- o ceapa mare rosie
- un gogosar mare rosu
- un ou
- ulei
- o cutie smantana (200 gr)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se scurg bine de apa, se taie sunca si gogosarul cubulete mici, ceapa se taie pestisori fini. Se amesteca pastele cu sunca, gogosarul, ceapa,si porumbul scurs.
Se face o maioneza la care se adauga smantana.
Se adauga maioneza peste ingrediente, se sareaza, pipereaza dupa gust. Se mai pot adauga daca dorim masline verzi.
Se poate servi imediat sau dupa ce s-a dat la rece!
Este extrem de gustoasa asa ca va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !