Ingrediente:
- o cutie penne colorate barilla
- 400 gr. sunca York
- o cutie porumb
- o ceapa mare rosie
- un gogosar mare rosu
- un ou
- ulei
- o cutie smantana (200 gr)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se scurg bine de apa, se taie sunca si gogosarul cubulete mici, ceapa se taie pestisori fini. Se amesteca pastele cu sunca, gogosarul, ceapa,si porumbul scurs.
Se face o maioneza la care se adauga smantana.
Se adauga maioneza peste ingrediente, se sareaza, pipereaza dupa gust. Se mai pot adauga daca dorim masline verzi.
Se poate servi imediat sau dupa ce s-a dat la rece!
Este extrem de gustoasa asa ca va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei