Ingrediente:
- o cutie penne colorate barilla
- 400 gr. sunca York
- o cutie porumb
- o ceapa mare rosie
- un gogosar mare rosu
- un ou
- ulei
- o cutie smantana (200 gr)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se scurg bine de apa, se taie sunca si gogosarul cubulete mici, ceapa se taie pestisori fini. Se amesteca pastele cu sunca, gogosarul, ceapa,si porumbul scurs.
Se face o maioneza la care se adauga smantana.
Se adauga maioneza peste ingrediente, se sareaza, pipereaza dupa gust. Se mai pot adauga daca dorim masline verzi.
Se poate servi imediat sau dupa ce s-a dat la rece!
Este extrem de gustoasa asa ca va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?