O reteta simpla de pregatire a unei pulpe de porc la cuptor.

Ingrediente:

  • 2 kg pulpa porc
  • 1/2 vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • coriandu
  • tarhon
  • busuioc
Mod de preparare:

Se curata carnea de grasimea ex.,se pune la fezandat cu vin putin otet precum si celelante ingrediente, se lasa circa 3-4 ore dupa care se pune intr-o tava si introduce la cuptor, la o temperatura de cca 200*c timp de 1,5h, iar din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava pentru a se rumeni uniform.

Se serveste cald cu o garnitura de cartofi taranesti.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Nicolae Matei (mateinicu)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpa de porc la cuptor.