Salata de fructe de iarna

-o portocala
-doua linguri de gelatina de coacaze
-un borcan compot cirese
-o banana
-doua mandarine
-un grapefruit
-1/4 ceasca de zahar pudra
-100gr.frisca
-un paharel de coniac
Mod de preparare:
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze.
Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece.
Se servesc acoperite cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- gelatina de coacaze
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse