5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
scortisoara
un praf de cacao
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, scortisoara si cacaua si se mai bat putin cu mixerul.
Apoi se adauga cate o lingura de faina si se amesteca usor pana la omogenizare.
In tava tapetata cu ulei si faina se pun cu lingura gramajoare de aluat.
Se tin la foc mic 25-30 min.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.