Incrediente:
- o varza potrivit de mare
- o cutie de branza topita
- 250 gr. sunca presata
- 5 oua
- sare
- piper
- pesmet sau faina
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se opareste varza ca pentru sarmale, se scurge, apoi se taie in doua frunza si se aseaza pe o jumatate de frunza un triunghi de branza topita, apoi se pune urmatoarea frunza, peste ea se aseaza o felie de sunca si se comleteaza cu inca o jumatate de frunza.
Se da prin faina (pesmet) ou batut spuma si se aseaza in tigaia incinsa cu ulei. Se prajeste si se scoate pe un prosop de hartie pentru abosoarbtia grasimii acumulate.
Se serveste alaturi de cartofi natur sau dupa gust, cu un pilaf bulgaresc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mariana
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă