5 / 6

Friptura de porc cu portocale

Ingrediente:

 

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 4 portocale
  • un ardei gras
  • 100 ml ulei
  • telina
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa

 


Mod de preparare:


Mai intai, toate ingredientele sunt taiate si curatate, apoi sunt asezate intr-o tava. Dupa, carnea si restul ingredientelor sunt stropite cu ulei, se presara cu piper si sare, se toarna 300 ml de apa, se acopera tava cu folie de aluminu si se baga la cuptor. Dupa aproximativ 45 de minute, se mai pune putina apa si se introduce inapoi in cuptor pentru inca 40 de minute. In ultimele 15 minute, folia de aluminiu este scoasa. Dupa ce este gata, friptura de porc cu portocale poate fi servita cu muraturi.

 

Va recomandam si  friptura ruseasca
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri