ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de fripturi de porc

slide-ul 5 / 5
5 retete de fripturi de porc: Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Ingrediente:

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 4 portocale
  • un ardei gras
  • 100 ml ulei
  • telina
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa

Mod de preparare:

Mai intai, toate ingredientele sunt taiate si curatate, apoi sunt asezate intr-o tava. Dupa, carnea si restul ingredientelor sunt stropite cu ulei, se presara cu piper si sare, se toarna 300 ml de apa, se acopera tava cu folie de aluminu si se baga la cuptor. Dupa aproximativ 45 de minute, se mai pune putina apa si se introduce inapoi in cuptor pentru inca 40 de minute. In ultimele 15 minute, folia de aluminiu este scoasa. Dupa ce este gata, friptura de porc cu portocale poate fi servita cu muraturi.

Va recomandam si friptura ruseasca

Voteaza reteta:

Scor: 3.33 din 9 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de fripturi de porc.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare


 
Setari Cookie-uri