Ingrediente ½ kg biscuiti 200g margarina 100 g rahat 150 g ciocolata rasa 3 galbenusuri fierte 150 de grame visine (din dulceata sau visinata) 300 g zahar pudra 150 g nuci macinate 100 ml rom cacao
Mod de preparare 250 g zahar se amesteca cu galbenusurile, putin cacao, rom si margarina. Biscuitii se sfarama si se adauga peste aceasta compozitie, se pun nucile, visinile si rahatul taiat marunt si se amesteca. Pe o foaie de pergament se presara zaharul ramas si putin cacao. Se pune crema pe foaie si se ruleaza asemenea unui salam. Se pune la rece si se serveste a doua zi. In salam se pot pune arahide, stafide, banane, totul tine de gusturi. Zaharul pus pe foaia de pergament poate fi inlocuit cu succes de nuca de cocos. Pofta buna!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă