Ingrediente ½ kg biscuiti 200g margarina 100 g rahat 150 g ciocolata rasa 3 galbenusuri fierte 150 de grame visine (din dulceata sau visinata) 300 g zahar pudra 150 g nuci macinate 100 ml rom cacao
Mod de preparare 250 g zahar se amesteca cu galbenusurile, putin cacao, rom si margarina. Biscuitii se sfarama si se adauga peste aceasta compozitie, se pun nucile, visinile si rahatul taiat marunt si se amesteca. Pe o foaie de pergament se presara zaharul ramas si putin cacao. Se pune crema pe foaie si se ruleaza asemenea unui salam. Se pune la rece si se serveste a doua zi. In salam se pot pune arahide, stafide, banane, totul tine de gusturi. Zaharul pus pe foaia de pergament poate fi inlocuit cu succes de nuca de cocos. Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili