Chec
300 g zahar
3 oua
100 ml lapte
90 ml ulei
350 g faina
zeama de lamaie
praf de copt
margarina sau unt
Mod de preparare:
Albusurile se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare(se separa glabenusul de albus). Se adauga galbenusurile, laptele, uleiul si se amesteca incet.
Praful de copt se dilueaza in zeama de lamaie (o lingurita) si se toarna peste compozitie. Se toarna faina si se mesteca in continuare incet.
Se pune intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina si se baga la cuptor.
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- chec
- desert
- ingrediente
- preparare chec
- reteta chec

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei