300 g zahar
3 oua
100 ml lapte
90 ml ulei
350 g faina
zeama de lamaie
praf de copt
margarina sau unt
Mod de preparare:
Albusurile se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare(se separa glabenusul de albus). Se adauga galbenusurile, laptele, uleiul si se amesteca incet.
Praful de copt se dilueaza in zeama de lamaie (o lingurita) si se toarna peste compozitie. Se toarna faina si se mesteca in continuare incet.
Se pune intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina si se baga la cuptor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară