300 g zahar
3 oua
100 ml lapte
90 ml ulei
350 g faina
zeama de lamaie
praf de copt
margarina sau unt
Mod de preparare:
Albusurile se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare(se separa glabenusul de albus). Se adauga galbenusurile, laptele, uleiul si se amesteca incet.
Praful de copt se dilueaza in zeama de lamaie (o lingurita) si se toarna peste compozitie. Se toarna faina si se mesteca in continuare incet.
Se pune intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina si se baga la cuptor.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”