Chec

300 g zahar
3 oua
100 ml lapte
90 ml ulei
350 g faina
zeama de lamaie
praf de copt
margarina sau unt
Mod de preparare:
Albusurile se bat cu zaharul pana se obtine o spuma tare(se separa glabenusul de albus). Se adauga galbenusurile, laptele, uleiul si se amesteca incet.
Praful de copt se dilueaza in zeama de lamaie (o lingurita) si se toarna peste compozitie. Se toarna faina si se mesteca in continuare incet.
Se pune intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina si se baga la cuptor.
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- chec
- desert
- ingrediente
- preparare chec
- reteta chec
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare