Salata de fructe
5 mere
3 portocale
2 pere
3 banane
1 grepfrut
1 cutie de ananas
400 g frisca
zahar vanilat
rom
Mod de preparare:
Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici. Deasupra acestora se toarna sucul de ananas si se pune putin rom si zaharul vanilat. Se tin la frigider aproximativ 2 ore.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Pofta buna!
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
 - arta culinara
 - frisca
 - fructe
 - salata de fructe
 

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei