5 mere
3 portocale
2 pere
3 banane
1 grepfrut
1 cutie de ananas
400 g frisca
zahar vanilat
rom
Mod de preparare:
Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici. Deasupra acestora se toarna sucul de ananas si se pune putin rom si zaharul vanilat. Se tin la frigider aproximativ 2 ore.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Pofta buna!
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani