Salata de fructe

5 mere
3 portocale
2 pere
3 banane
1 grepfrut
1 cutie de ananas
400 g frisca
zahar vanilat
rom
Mod de preparare:
Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici. Deasupra acestora se toarna sucul de ananas si se pune putin rom si zaharul vanilat. Se tin la frigider aproximativ 2 ore.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Pofta buna!
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- frisca
- fructe
- salata de fructe
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse