5 mere
3 portocale
2 pere
3 banane
1 grepfrut
1 cutie de ananas
400 g frisca
zahar vanilat
rom
Mod de preparare:
Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici. Deasupra acestora se toarna sucul de ananas si se pune putin rom si zaharul vanilat. Se tin la frigider aproximativ 2 ore.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili