5 mere
3 portocale
2 pere
3 banane
1 grepfrut
1 cutie de ananas
400 g frisca
zahar vanilat
rom
Mod de preparare:
Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici. Deasupra acestora se toarna sucul de ananas si se pune putin rom si zaharul vanilat. Se tin la frigider aproximativ 2 ore.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară