Doua retete delicioase si usor de preparat: tarte cu carne si tarte cu branza.
Tarte cu carne Ingrediente: 400 g jambon 5 oua 100 ml lapte sare 120 g margarina
Mod de preparare: Se separa ouale si albusurile se bat pana se formeaza o spuma. Peste aceasta se adauga putina sare. Jamponul (300g) se trece prin masina de tocat, se amesteca cu margarina, galbenusurile si cu albusurile batute spuma. Se mesteca usor si se adauga 100 g de jambon taiat cubulete mici si laptele. Aceasta compozitie se pune in forme mici unse cu margarina, apoi se pun in baie de apa sa fiarba, la cuptor. Sunt foarte gustoase fierbinti.
Tarte cu branza Ingrediente: 30 g faina 3 galbenusuri 150 g telemea rasa 50 g margarina pesmet, sare 300 g smantana
Mod de preparare: Telemeaua se amesteca cu faina, galbenusurile, cu 200g smantana si putina sare. Compozitia se pune in forme mici unse cu unt si tapetate cu putin pesmet. Se tin la cuptor aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au facut, se servesc fierbinti cu restul de smantana. Pofta buna!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară