Doua retete delicioase si usor de preparat: tarte cu carne si tarte cu branza.
Tarte cu carne Ingrediente: 400 g jambon 5 oua 100 ml lapte sare 120 g margarina
Mod de preparare: 
Se separa ouale si albusurile se bat pana se formeaza o spuma. Peste aceasta se adauga putina sare. Jamponul (300g) se trece prin masina de tocat, se amesteca cu margarina, galbenusurile si cu albusurile batute spuma. Se mesteca usor si se adauga 100 g de jambon taiat cubulete mici si laptele. Aceasta compozitie se pune in forme mici unse cu margarina, apoi se pun in baie de apa sa fiarba, la cuptor. Sunt foarte gustoase fierbinti.
Tarte cu branza Ingrediente: 30 g faina 3 galbenusuri 150 g telemea rasa 50 g margarina pesmet, sare 300 g smantana
Mod de preparare: Telemeaua se amesteca cu faina, galbenusurile, cu 200g smantana si putina sare. Compozitia se pune in forme mici unse cu unt si tapetate cu putin pesmet. Se tin la cuptor aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au facut, se servesc fierbinti cu restul de smantana. Pofta buna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Tartă cu fructe - Rețeta perfectă pentru un desert delicios
Organizezi o petrecere în familie? Surprinde-i pe cei dragi cu platouri desert!
Ai grijă cum folosești RUBARBA! Părți din ea sunt otrăvitoare!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă