Doua retete delicioase si usor de preparat: tarte cu carne si tarte cu branza.

Tarte cu carne Ingrediente: 400 g jambon 5 oua 100 ml lapte sare 120 g margarina Mod de preparare: TarteSe separa ouale si albusurile se bat pana se formeaza o spuma. Peste aceasta se adauga putina sare. Jamponul (300g) se trece prin masina de tocat, se amesteca cu margarina, galbenusurile si cu albusurile batute spuma. Se mesteca usor si se adauga 100 g de jambon taiat cubulete mici si laptele. Aceasta compozitie se pune in forme mici unse cu margarina, apoi se pun in baie de apa sa fiarba, la cuptor. Sunt foarte gustoase fierbinti. Tarte cu branza Ingrediente: 30 g faina 3 galbenusuri 150 g telemea rasa 50 g margarina pesmet, sare 300 g smantana Mod de preparare: Telemeaua se amesteca cu faina, galbenusurile, cu 200g smantana si putina sare. Compozitia se pune in forme mici unse cu unt si tapetate cu putin pesmet. Se tin la cuptor aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au facut, se servesc fierbinti cu restul de smantana. Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarte.