IN ACEST ARTICOL:
O reteta pe care o repetam la nesfarsit, rosii uscate. Este foarte simplu de realizat, iar rezultatul cu mult peste asteptari.

Ne plac mult rosiile coapte pentru ca le putem in diverse moduri. Seara, langa o friptura usoara, cu omleta si paine prajita la micul dejun, impreuna cu alte legume facute de grill. Amesteca-le intr-un castron cu ierburi aromatice, branza de capra si crutoane si ai o cina superapida si delicioasa. Sau pune-le pe bruschete cu mozzarella si ai un aperitiv spectaculos.

Sursa foto Bruno D'Andrea, Shutterstock

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:

  • 1 kg de rosii cherry sau rosii zemoase
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • 5 catei de usturoi
  • sare de mare
  • frunze de busuioc proaspat
  • 1 legatura de patrunjel

MOD DE PREPARARE ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:

Incinge cuptorul. Intr-un bol, amesteca usturoiul pisat, rosiile taiate jumatati, uleiul de masline, sare, ardeiul iute. Transfera toate ingredientele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace timp de 35-40 de minute. Adauga ierburile aromatice si serveste. Sunt excelente atat calde, cat si reci.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri