Ne plac mult rosiile coapte pentru ca le putem in diverse moduri. Seara, langa o friptura usoara, cu omleta si paine prajita la micul dejun, impreuna cu alte legume facute de grill. Amesteca-le intr-un castron cu ierburi aromatice, branza de capra si crutoane si ai o cina superapida si delicioasa. Sau pune-le pe bruschete cu mozzarella si ai un aperitiv spectaculos.
Sursa foto Bruno D'Andrea, Shutterstock
INGREDIENTE NECESARE PENTRU ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:
- 1 kg de rosii cherry sau rosii zemoase
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 ardei iute
- 5 catei de usturoi
- sare de mare
- frunze de busuioc proaspat
- 1 legatura de patrunjel
MOD DE PREPARARE ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:
Incinge cuptorul. Intr-un bol, amesteca usturoiul pisat, rosiile taiate jumatati, uleiul de masline, sare, ardeiul iute. Transfera toate ingredientele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace timp de 35-40 de minute. Adauga ierburile aromatice si serveste. Sunt excelente atat calde, cat si reci.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară