10 Iulie 2015 publicat în Retete culinare 29 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Cu asa temperaturi, gatitul nu e o solutie ideala, dar totusi trebuie sa ne hranim cumva. Sfatul nostru: mergeti la piata de legume, alegeti cele mai colorate legume si faceti-va de cap cu ele. Alegeti retete simple, care se nu va tina prea multi timp pe langa aragaz, ca cele de mai jos.

SUPA DE PESTE SI LEGUME

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA DE PESTE SI LEGUME:

  • 350 gr peste fara oase ( eu am folosit cod si somon)
  • 2 fire telina apio
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • 1 cutie rosii maruntite (400 gr)
  • 2 dovlecei mici cam de 10 cm lungine
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 1 catel usturoi
  • sare piper
  • cateva seminte fenicul
  • ulei de masline
  • 1 l apa

MOD DE PREPARARE SUPA DE PESTE SI LEGUME:

Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline. Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute, apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, ustoroiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc. Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute. Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire :) . Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri