15 Mai 2015 publicat în Retete culinare 10 share-uri

Iata cum poti avea un weekend reusit acasa, impreuna cu familia sau cu cei dragi. Gateste ceva bun, asculta muzica, vezi un film bun, povesteste cu cei dragi, citeste o carte. Noi ne ocupam de partea culinara, venim cu 3 idei de retete pentru un weekend relaxant.

PASTE KONJAK CU PUI SI LEGUME

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PASTE KONJAK CU PUI SI LEGUME:

  • 1 kg pulpe de pui fara os si piele
  • 1 punga spaghete konjac (200g)
  • 1 morcov mic
  • 1 tija telina apio
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu mare
  • o bucatica cat degetul mic de radacina ghimbir
  • 1 castravete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri ketchup dulce fara zahar
  • sare si piper macinat

MOD DE PREPARARE PASTE KONJAK CU PUI SI LEGUME:

Asa cum am precizat si cu alte ocazii, pentru a face mancare asiatica va trebuie o tigaie inalta antiaderenta sau un wok bun, iar ingredientele trebuie pregatite toate (spalate, taiate) si puse la indemana pentru ca vom lucra la foc mare si trebuie sa ne miscam repede. Mancarea este gata in cateva minute!
Carnea am taiat-o fasii groase de un deget, ghimbirul l-am taiat cubulete mici, ardeiul kapia si telina apio le-am taiat bastonase scurte, morcovul l-am taiat bastonase lungi si subtiri, iar ceapa am taiat-o pe diagonala in bucatele de 2 cm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Am scurs bine spaghetele shirataki de apa in care sunt conservate, le-am clatit cu apa rece, apoi le-am pus la fiert in apa fierbinte cu o lingurita de sare. Le-am lasat sa fiarba 15 minute, apoi le-am scurs bine de apa.

Am incins tigaia, am turnat uleiul si am calit cateva secunde ghimbirul. Am adaugat fasiile de carne si le-am calit rapid, cat sa-si schimbe culoarea pe toate partile. Am presarat carnea cu sare si piper macinat.

Carnea calita am scos-o intr-un castron, iar in grasimea ramasa in tigaie am adaugat morcovul. L-am calit un minunt, apoi am adaugat ardeiul kapia.

Dupa inca un minut am adaugat in tigaie telina apio si ceapa verde. Dupa un alt minut am pus peste legume pastele si carnea.

Le-am lasat sa se imprieteneasca inca un minut si apoi am adaugat ketchupul. Am amestecat bine si am oprit focul.

Am impartit mancarea in farfurii si am presarat in fiecare farfurie fasii de castravete proaspat. Foarte buna si satioasa mancarea asta.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri