Bine, nu chiar cel mai scump tort de morcovi din lume, dar asa arata. Ca un lingou placat cu aur de 24 k si are un gust de milioane.

Reteta pentru tortul de 24 de carate, care chiar contine 24 de morcovi, a fost incercata de desginerul canadian Paige Russel si nu este deloc complicata. Aspectul metalic este, de fapt, un fondant de culoare galbena, peste care s-a pus o foita de aur comestibila.

Ca si ingrediente, a folosit urmatoarele: 5 oua, 6 linguri de zahar brun, 3/4 cana de zahar, 1 lingura de ulei, 175 gr de faina, 1 lingura de praf de copt, 1 lingura de turmeric, 1 lingura de scortisoara, un praf de pudra de ghimbir, sare, 24 de morcovi baby, unt pentru uns tava.

Intr-un bol, se amesteca ouale, zaharul brun, uleiul si zaharul alb. Se lasa de-o parte. Intr-un alt bol se amesteca ingredientele solide: faina, praful de copt, turmeric, scortisoara, ghimbir si un praf de sare. In vasul de la blender se adauga morcovii si se mixeaza. Mixul ingredientelor solide se amesca cu cele lichide, se adauga morcovii si se amesteca. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, se adauga toata compozitia si se da la cuptor pentru 55 de minute. Intre timp, se prepara fondantul colorat. Urmariti tot procesul in clipul de mai jos:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri