Reteta pentru tortul de 24 de carate, care chiar contine 24 de morcovi, a fost incercata de desginerul canadian Paige Russel si nu este deloc complicata. Aspectul metalic este, de fapt, un fondant de culoare galbena, peste care s-a pus o foita de aur comestibila.
Ca si ingrediente, a folosit urmatoarele: 5 oua, 6 linguri de zahar brun, 3/4 cana de zahar, 1 lingura de ulei, 175 gr de faina, 1 lingura de praf de copt, 1 lingura de turmeric, 1 lingura de scortisoara, un praf de pudra de ghimbir, sare, 24 de morcovi baby, unt pentru uns tava.
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Intr-un bol, se amesteca ouale, zaharul brun, uleiul si zaharul alb. Se lasa de-o parte. Intr-un alt bol se amesteca ingredientele solide: faina, praful de copt, turmeric, scortisoara, ghimbir si un praf de sare. In vasul de la blender se adauga morcovii si se mixeaza. Mixul ingredientelor solide se amesca cu cele lichide, se adauga morcovii si se amesteca. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, se adauga toata compozitia si se da la cuptor pentru 55 de minute. Intre timp, se prepara fondantul colorat. Urmariti tot procesul in clipul de mai jos:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră