6 Februarie 2015 publicat în Retete culinare 18 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Weekend culinar cu salata de ciuperci, supa de pui si o specialitate cu mamaliguta, branza si oua in sos de rosii. Un meniu usor de digerat si ce nu rapeste mult timp in bucatarie. Va ramame timp de petrecut in natura sau impreuna cu familia.

Supa de pui cu orez

  • 1 piept de pui
  • o ceasca de amestec de orez salbatic
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1/2 pachet de unt
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de faina
  • 2 cesti de lapte
  • 1/2 ceasca de smantana
  • 1/4 lingurita de cimbru
  • 1/4 lingurita maghiran
  • sare si piper dupa gust
  • supa se fierbe in aproximativ 2 litri de apa

Mod de preparare supa de pui cu orez:

Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. Nu il fierbeti foarte moale. In oala in care vreti sa pregatiti supa, caliti in unt pieptul de pui taiat cubulete, pana se albeste carnea. Adaugati ceapa, morcovii, telina si usturoiul, adaugati apa si lasati supa la fiert. Adaugati maghiranul si cimbrul.

Cand s-au fiert carnea si legumele, adaugati orezul sa fiarba pana se inmoaie de tot.
Intre timp amestecati faina cu laptele, treptat, iar cand aveti o pasta fina adaugati amestecul in supa si lasati sa dea in clocot. Inainte sa luati supa de pe foc, adaugati si smantana.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.gr/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri