Combinatia de ingrediente ce te va duce cu gandul al zilele lenese de sarbatori, cu multa ciocolata si merisoare acrisoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr ulei
  • 150 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50 gr de cacao
  • 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate)
  • 30 gr ciocolata

Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:

Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.

negresa cu ciocolata si merisoare

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desertul de duminica: Negresa cu ciocolata si merisoare.