Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:
- 3 oua
- 150 gr zahar
- 100 gr ulei
- 150 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 50 gr de cacao
- 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate)
- 30 gr ciocolata
Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:
Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară