Desertul de duminica: Negresa cu ciocolata si merisoare

12:12, 7 Decembrie 2014 publicat în Retete culinare31 share-uri

Combinatia de ingrediente ce te va duce cu gandul al zilele lenese de sarbatori, cu multa ciocolata si merisoare acrisoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr ulei
  • 150 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50 gr de cacao
  • 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate)
  • 30 gr ciocolata

Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:

Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.

Citeste si:
Ceai și cafea pentru momente din viață
Ceai și cafea pentru momente...

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri