Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:
- 3 oua
- 150 gr zahar
- 100 gr ulei
- 150 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 50 gr de cacao
- 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate)
- 30 gr ciocolata
Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:
Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !