Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:
- 3 oua
- 150 gr zahar
- 100 gr ulei
- 150 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 50 gr de cacao
- 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate)
- 30 gr ciocolata
Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:
Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă