O mancare lejera pentru iubitorii de legume.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru legume la tigaie:

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 1 morcov mare
  • 1/2 vanata
  • 1 dovlecel mai mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite sos negru de soia
  • un varf de lingurita pudra de ghimbir
  • un varf de lingurita paprika iute
  • putina sare ( gustam inainte de a adauga sare pentru ca sosul de soia contine sare)

Mod de preparare legume la tigaie:

Dupa ce spalam bine legumele si le curatam dupa caz, pregatim aparatul Salad Chef Smart asezand in spatiul de taiere forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete.
Punem pe rand jumatatile de ceapa si feliile de ardei, apasam capacul cu putere si cubuletele de ceapa si ardei vor cadea direct in cutie.

Procedam la fel si cu vinetele doar ca le taiem felii groase inainte. Pentru morcov si dovlecel am folosit dispozitivul de taiat felii subtiri. Puteti vedea si in poze ce felii subtiri si perfecte am obtinut.

Intr-un wok incins cu putin ulei de masline calim mai intai ceapa si ardeiul apoi adaugam cubuletele de vinete si feliile de morcov si dovlecel. Lasam legumele la calit cateva minute (4-5 minute) apoi adaugam sosul de soia, condimentam si mai lasam pe foc doar cateva minute ca sa amestece aromele.

O minunatie de mancare!

legume la tigaie

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Legume la tigaie.