28 Iunie 2014 publicat în Retete culinare 30 share-uri

Daca nu ai prea mult timp de dedicat gatitului, iata o reteta superrapida si consistenta. Si destul de gustoasa, sa stiti!

Dificultate: scazuta

Ingrediente necesare pentru oua ochiuri cu legume si mamaliguta:

Am inceput mai intai prin a pune apa la fiert pentru mamaliguta. Am pregatit-o din faina de malai astfel incat sa fie fina ca o budinca.

In timp ce se incalzea apa pentru mamaliga, am calit intr-o tigaie o ceapa rosie, 2 catei de usturoi, 1 ardei, 2 rosii si o mana de masline. Ele s-au rumenit tocmai cand am terminat de amestecat mamaliga pe care am pus-o fierbinte in farfurii si am acoperit-o cu legumele calite si cu sosul lasat de ele.

Apoi, in ultima faza, am facut oua ochiuri pe care le-am asezat peste legume si mamaliguta. Le-am facut moi si astfel s-au amestecat intr-un mod absolut delicios cu legumele si mamaliguta.

De baut, chiar daca tindeti spre un ceai, va propun sa pregatiti un ceai "la rece". Pregatiti cu o seara inainte o carafa cu apa plata in care puneti cateva feliute de lamaie, lime si menta proaspata din gradina. Pana dimineata aroma va fi foarte racoritoare si puternica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Si cum zicea in prefata unei foarte vechi carti de bucate, cateva mici detalii, o floare, un servet frumos, un mic element decorativ pot schimba total aspectul si starea de spirit a unei mese. Cea mai simpla si banala reteta (precum aceasta) poate sa fie una exceptionala doar pentru ca masa este colorata si vesela.

Si va incurajez sa petreceti din cand in cand 5 minute si in aranjarea mesei. Veti observa de indata o schimbare de atmosfera!

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri