Un mic dejun delicios cu ingrediente alese si cel putin interesante intr-un sandwich cu paine integrala cu ierburi, cu sos pesto, crema branza Almette, pancetta si germeni de praz. O cafea cu lapte si sucul proaspat de portocale nelipsit si poti incepe o zi cu zambetul pe buze, savurand un sandwich autentic, bogat si satios. Poti adauga ingrediente dupa bunul plac, iar timpul de pregatire este foarte scurt.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sandwich cu sos pesto si germeni de praz:

  • 2 baghete cu ierburi;
  • 4-5 lingurite de sos pesto;
  • crema de branza;
  • 6 felii pancetta;
  • germeni de praz (sau de grau);
  • 4 felii subtiri de cascaval.

Optional: seminte de dovleac.

Mod de pregatire sandwich cu sos pesto si germeni de praz:

Sectionati painea din lateral dar fara sa o desprindeti de tot. Ungeti felia inferioara cu sos pesto si cea superioara cu crema de branza Almette. Asezati feliile de pancetta, apoi cele de cascaval si la final presarati cu germeni de praz sau cu germeni de grau. Daca va incumetati, puteti amesteca crema de branza cu seminte de dovleac sau cu seminte de susan. Se pot adauga si felii de castravete proaspat.

sandwich cu sos pesto si germeni de praz

O reteta recomandata de blogul culinariadaciana.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mic dejun cu ingrediente alese: Sandwich cu sos pesto si germeni de praz.