IN ACEST ARTICOL:
Poate ca nu esti neaparat o fana a Dragobetelor, insa o surpriza dulce pentru sotul sau iubitul este intotdeauna una placuta. Iata o reteta de briose deosebit de gustoase cu blat din biscuiti digestivi si crema de mascarpone cu un sos minunat din capsuni.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru briose cu crema de branza si sos de capsuni:

  • 200 grame biscuiti digestivi;
  • 2 linguri unt (topit);
  • 1-2 linguri miere;
  • 1 ou;
  • 250 grame mascarpone;
  • 1 lingurita esenta de vanilie;
  • 125 grame zahar (brun);

Pentru sos: 130 grame capsuni, 2-3 linguri de zahar.

Mod de preparare briose cu crema de branza si sos de capsuni:

1. Biscuiti se zdrobesc intr-un blender si se amesteca cu untul topit si mierea.
2. Crema mascarpone se mixeaza cu zaharul pana devine o crema fina, moale.
3. Se adauga esenta de vanilie si oul si se bate in continuare pana la omogenizare.
4. Pentru sos se pun capsunii in blender impreuna cu zaharul si se paseaza.
5. Se pregatesc formele de briose, se adauga cate o lingura de biscuiti zdrobiti si se preseaza bine cu fundul unui pahar.
6. Se adauga cate 2 linguri de crema si apoi cate o lingurita de sos de capsune.
7. Se ia o scobitoare si se amesteca circular crema cu sosul pentru a se obtine efectul spiralat.
8. Se introduc in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
9. Se pot servici reci sau usor caldute cu surplusul de sos de capsune ramas sau cu capsuni proaspeti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Citate de noapte bună - Mesaje inspiraționale pentru un somn liniștit Mic dejun hrănitor și rapid înainte de a pleca la școală: Idei delicioase pentru cei mici 5 idei de gustări sănătoase pentru pachețelul de școală

Aceasta reteta a fost oferita de blogul culinariadaciana.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

00:00/19:32
Interviu cu psiholog Diana Ceolpan - Ce este și de ce apare anxietatea?
Truvid
auto skip

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri