Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cheesecake cu ciocolata:
Pentru blat:
- 500 gr biscuiti populari sau, de preferata cu fulgi de ovaz
 - 3-4 linguri de zahar
 - 100 gr unt topit
 - 4-5 linguri de cacao
 - 100 gr nuci sau alune
 
Pentru crema alba
- 600 gr crema de branza sau, branza de vaci degresata
 - 8 linguri de smantana
 - 1 baton vanilie
 - 3 oua
 - 5-6 linguri de zahar tos
 
Pentru crema cu ciocolata
- 70 gr ciocolata neagra (70% cacao)
 
Mod de preparare cheesecake cu ciocolata:
Sfarama biscuitii grosier, adauga nucile sau alunele taiate bucati potrivit de mari, adauga zaharul, cacaoa si la final untul topit; framanta putin pana se leaga aluatul si pune coca pe fundul unei tavi de tort apoi lasa-l la o parte; amesteca branza cu zaharul, vanilia, smantana si adauga pe rand galbenusurile amestecand usor dupa fiecare; adauga albuaurile batute spuma;
 din compozitia alba pastreaza o cana (ca de ceai), restul toarn-o peste blatul din biscuiti si nuci;
 in compoziția pastrata pune ciocolata topita pe bain-marie si amesteca; pune compozitia cu ciocolata intr-un sprit, sau intr-o punga pe care o tai usor la un colt si preseaza, facand buline in compozitia alba;
 pune tortul in cuptorul incalzit in prealabil si lasa-l la foc mic pentru 40-45 de minute, apoi stinge focul si mai lasa-l in cuptor incă 1 ora.
O reteta propusa de blogul https://klausburger.blogspot.ro
.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei