Aceasta este omleta mea preferata la micul dejun: rapida, pune grozav in valoare fasolea verde (pe care nu o folosesc prea des) si este usoara si frageda de la branza aromata!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru omleta cu fasole verde si branza de capra:

  • 1 ou
  • o mana de fasole verde
  • un cubulet de aprox 50 de grame de branza de capra (feta)
  • 1 lingura de smantana grasa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare omleta cu fasole verde si branza de capra:

Intr-o tigaie pun pastaile de fasole (congelate) cu putina apa - cam cat sa ajunga la nivelul lor, fara sa le acopere - si las pe foc la fiert, pana apa se evapora complet. Pana atunci fasolea ar trebui deja sa fie gatita.

Pun putin ulei si imediat torn peste oul batut bine-bine cu smantana si amestecat la fel de bine cu branza maruntita cu mana.
Las sa se prajeasca, ridicand ocazional marginile si lasand sa se scurga din oul crud, pana omleta e coapta bine.

Se serveste calda, profitand de branza cremoasa de la caldura, dar se poate la fel de bine consuma si rece, de exemplu in pachetelul pentru lucru.

omleta cu fasole verde si branza de capra

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mic dejun rapid: Omleta cu fasole verde si branza de capra.