Prajitura cu crema de portocale

Fierbem laptele cu zaharul, coaja de portocala, apoi adaugam grisul si lasam sa fiarba pe foc mic pana se ingroasa bine, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
Dam la o parte de pe foc, lasam 15 minute sa se racoreasca, apoi adaugam untul taiat cubulete, mixand la viteza mare pana se obtine o crema care si-a dublat volumul. Adaugam aromele si zeama de portocala, mixam si...gata.
Nu se mai adauga ciocolata alba!
Pofta buna!
Va astept pe blogul meu pentru retete atractive: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei