Dragii mei, va propun pentru acest weekend o prajitura usoara cu o aroma foarte placuta de la portocala care-i desavarseste crema.

Daca dorim sa pregatim crema cu gris in loc de amidon, procedam in felul urmator:

Fierbem laptele cu zaharul, coaja de portocala, apoi adaugam grisul si lasam sa fiarba pe foc mic pana se ingroasa bine, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
Dam la o parte de pe foc, lasam 15 minute sa se racoreasca, apoi adaugam untul taiat cubulete, mixand la viteza mare pana se obtine o crema care si-a dublat volumul. Adaugam aromele si zeama de portocala, mixam si...gata.
Nu se mai adauga ciocolata alba!

prajitura cu crema de portocale

Pofta buna!

Va astept pe blogul meu pentru retete atractive: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu crema de portocale.