Fierbem laptele cu zaharul, coaja de portocala, apoi adaugam grisul si lasam sa fiarba pe foc mic pana se ingroasa bine, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
Dam la o parte de pe foc, lasam 15 minute sa se racoreasca, apoi adaugam untul taiat cubulete, mixand la viteza mare pana se obtine o crema care si-a dublat volumul. Adaugam aromele si zeama de portocala, mixam si...gata.
Nu se mai adauga ciocolata alba!
Pofta buna!
Va astept pe blogul meu pentru retete atractive: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.