21 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 9 share-uri

Dragii mei, va propun pentru acest weekend o prajitura usoara cu o aroma foarte placuta de la portocala care-i desavarseste crema.
Daca dorim sa pregatim crema cu gris in loc de amidon, procedam in felul urmator:

Fierbem laptele cu zaharul, coaja de portocala, apoi adaugam grisul si lasam sa fiarba pe foc mic pana se ingroasa bine, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
Dam la o parte de pe foc, lasam 15 minute sa se racoreasca, apoi adaugam untul taiat cubulete, mixand la viteza mare pana se obtine o crema care si-a dublat volumul. Adaugam aromele si zeama de portocala, mixam si...gata.
Nu se mai adauga ciocolata alba!

Pofta buna!

Va astept pe blogul meu pentru retete atractive: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri