5 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 25 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:

  • 500 gr pastrav somonat
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • cateva linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit

Pentru servit/portie

  • 1/2 lamaie
  • rosie
  • busuioc proaspat

Mod de preparare pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti. Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.
Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.
Pofta mare sa aveti!

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro

Daca si tu ai o reteta care iti iese bine de fiecare data si vrei sa o faci cunoscuta, o poti trimite aici: TRIMITE RETETA!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri