Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:
- 500 gr pastrav somonat
- sare si piper
- busuioc uscat
- cateva linguri faina de malai
- ulei pentru prajit
Pentru servit/portie
- 1/2 lamaie
- rosie
- busuioc proaspat
Mod de preparare pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:
Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti. Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.
Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.
Pofta mare sa aveti!
O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie