Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel:
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 1 buchetel de sparanghel (cam 10-15 fire)
- 2-3 linguri de smantana
- sare
Pentru decor: crutoane, parmezan, chives
Mod de preparare supa-crema de sparanghel:
Puneti ceapa, cartofii si sparanghelul intr-o oala de 2 litri si completati restul cu apa. Puneti la fiert cu putina sare. Cand au fiert ingredientele, scoateti cateva capete de sparanghel pentru decor si restul pasati cu robotul. Adaugati smantana.
Serviti cu crutoane, parmezan, chives si bucatele de sparanghel.
*Se gaseste si sparanghel congelat care se potriveste perfect la aceasta reteta.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti gasi si alte retete deosebite.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân