Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel:
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 1 buchetel de sparanghel (cam 10-15 fire)
- 2-3 linguri de smantana
- sare
Pentru decor: crutoane, parmezan, chives
Mod de preparare supa-crema de sparanghel:
Puneti ceapa, cartofii si sparanghelul intr-o oala de 2 litri si completati restul cu apa. Puneti la fiert cu putina sare. Cand au fiert ingredientele, scoateti cateva capete de sparanghel pentru decor si restul pasati cu robotul. Adaugati smantana.
Serviti cu crutoane, parmezan, chives si bucatele de sparanghel.
*Se gaseste si sparanghel congelat care se potriveste perfect la aceasta reteta.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti gasi si alte retete deosebite.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!