Cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei

Va propunem o reteta gustoasa, excelenta pentru zilele de post.

 

Supa-crema de spanac

Sora geamana a pilafului de spanac, are aproximativ aceleasi ingrediente, doar ca este mai lunga si mai subtire, cu un gust aromat dat de nucsoara presarata la sfarsit, o mancarica de primavara, colorata ca o pajiste vesela si explodand de vitamine. Excelenta de consumat in Postul Pastelui.

 

Urzici batute

A inceput sezonul urzicilor. Le puteti preparara in perioada postului, dar si in zilele in care nu postiti. Sunt excelente cu ou, sau cu slanina afumata sau cu carnat afumat, ciorba de urzici, placinta de urzici, tarta cu urzici. Va prezentam o delicioasa reteta de urzici batute.

 

Salata de leurda

O salata plina de vitamine, numai buna pentru acest inceput de primavara. Leurda mai poarta numele de usturoita, usturoi salbatic, usturoi de padure sau usturoiul ursului.

 

Piure de stevie

O mancare excelenta pentru primavara, bogata in nutrienti si usor de digerat.