Ciorba de peste

12:01, 5 Ianuarie 2013 publicat în Retete culinare9 share-uri

Un meniu traditional, foarte delicios, bun de servit cu mamaliga calda.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de peste:

  • un crap de 3-4 kilograme
  • putina sare
  • o jumatate de litru bors
  • jumatate de litru de suc de rosii
  • 3-4 linguri de orez alb
  • apa pentru fiert
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1 legatura de verdeata pentru decor
  • 1 radacina de telina potrivita
  • 2 ardei grasi medii

Mod de preparare ciorba de peste:

Se spala pestele, se curata, se inlatura coada si capul care se vor folosi la ciorba de peste. Se scot branhiile de la peste. Se pune apa la fiert cu putina sare, se adauga legumele spalate si tocate foarte marunt.
Se adauga coada si capul pestelui. Cand ochii de la peste au fiert (ies afara), se scoate pestele si se da deoparte, se adauga putin orez, se mai lasa ciorba sa fiarba, se adauga borsul si sucul de rosii. La final, inainte de servire, se adauga capul si coada pestelui, dupa care se presara putina verdeata tocata marunt (1 legatura mica).



Pofta buna!

O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Citeste si:
4 moduri în care îți poți menține unghiile puternice și sănătoase
4 moduri în care îți poți...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri