Dragi cititoare, puneti-va sorturile de bucatarie si zambele pe buze si hai sa ne apucam de gatit o pizza delicioasa! Scoateti oalele si farfuriile din dulap.

Ne vom relaxa dupa o zi de munca si ii vom incanta pe cei dragi cu o gustoasa Pizza Capriciosa.

In primul rand, trebuie sa pregatim aluatul, caci el e baza preparatului nostru.

Aveti nevoie de 200g faina, 15 gr drojdie, 1 varf de cutit de sare, 2 linguri de ulei, ½ pahar de lapte si un ou. Amestecam bine faina cu laptele si drojdia, adaugam sarea, uleiul(daca aveti de masline, e perfect!) si out batut, si punem la rece aluatul timp de 30 de minute(timp destul pentru aplicarea unei masti faciale care ne va revigora tenul pentru a intampina o alta zi la munca). Dupa ce trec cele 30 de minute, aluatul se in intinde intr-o tava, se unde cu ou si se adauga ingredientele dorite.

Dar care sa fie acelea? Cei de la Pizzicato ne recomanda sa folosim 200g cascaval ras(aveti grija la unghiute), 4-5 ciuperci foliate, 4 felii de sunca presata, 100g de masline rondele, 2 linguri de oregano si 4 linguri de sos de rosii.

Ungem uniform blatul de pizza cu sosul de rosii, presaram oregano, imprastiem cascavalul din belsug pe intreaga suprafata a blatului, adaugam sunca presata dupa care imprastiem ciupercile foliate si maslinele rondele.

Gata! Tot ce trebuie sa mai faci e sa pui tava la cuptor si sa o lasi acolo la foc mediu(180-200 grade) timp de 15 minute!

Data viitoare gatim pizza Quattro Stagioni! Fiti pe faza!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri