Ne vom relaxa dupa o zi de munca si ii vom incanta pe cei dragi cu o gustoasa Pizza Capriciosa.
In primul rand, trebuie sa pregatim aluatul, caci el e baza preparatului nostru.
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

Aveti nevoie de 200g faina, 15 gr drojdie, 1 varf de cutit de sare, 2 linguri de ulei, ½ pahar de lapte si un ou. Amestecam bine faina cu laptele si drojdia, adaugam sarea, uleiul(daca aveti de masline, e perfect!) si out batut, si punem la rece aluatul timp de 30 de minute(timp destul pentru aplicarea unei masti faciale care ne va revigora tenul pentru a intampina o alta zi la munca). Dupa ce trec cele 30 de minute, aluatul se in intinde intr-o tava, se unde cu ou si se adauga ingredientele dorite.
Dar care sa fie acelea? Cei de la Pizzicato ne recomanda sa folosim 200g cascaval ras(aveti grija la unghiute), 4-5 ciuperci foliate, 4 felii de sunca presata, 100g de masline rondele, 2 linguri de oregano si 4 linguri de sos de rosii.
Ungem uniform blatul de pizza cu sosul de rosii, presaram oregano, imprastiem cascavalul din belsug pe intreaga suprafata a blatului, adaugam sunca presata dupa care imprastiem ciupercile foliate si maslinele rondele.
Gata! Tot ce trebuie sa mai faci e sa pui tava la cuptor si sa o lasi acolo la foc mediu(180-200 grade) timp de 15 minute!
Data viitoare gatim pizza Quattro Stagioni! Fiti pe faza!
Panasonic prezintă noua gamă inovativă de mașini de făcut pâine

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei