Veti sa pregatiti rapid carnea de pui, dar v-ati saturat de clasica tocanita? Nu e bai! Adaugati putin lapte de cocos si gata e reteta exotica, cu o aroma complet noua si un sos cremos de nu stii cum sa faci sa il stergi mai bine din farfurie.

Aceasta reteta este una traditional columbiana si se numeste (la mama lor): Pollo con Leche de Coco

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de pui cu lapte de cocos:

  • carne de pui (puteti folosi si copanele si aripioare sau ca mine - cubulete de piept de pui)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2-3 catei de usturoi
  • putin ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o conserva de lapte de cocos (aprox 150 gr)
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • orez simplu pentru servi

Mod de preparare tocanita de pui cu lapte cu cocos:

Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor puiul. Scoateti carnea si in untura ramasa caliti ceapa, ardeiul si usturoiul.

Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugati inapoi carnea, turnati peste 150 ml apa, laptele de cocos, pasta de tomate, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este frageda si aromata.

La final adaugati patrunjelul verde si serviti alaturi de orez.

O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri