Aceasta reteta este una traditional columbiana si se numeste (la mama lor): Pollo con Leche de Coco
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de pui cu lapte de cocos:
- carne de pui (puteti folosi si copanele si aripioare sau ca mine - cubulete de piept de pui)
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- o conserva de lapte de cocos (aprox 150 gr)
- sare, piper
- patrunjel verde
- orez simplu pentru servi
Mod de preparare tocanita de pui cu lapte cu cocos:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor puiul. Scoateti carnea si in untura ramasa caliti ceapa, ardeiul si usturoiul.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugati inapoi carnea, turnati peste 150 ml apa, laptele de cocos, pasta de tomate, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este frageda si aromata.
La final adaugati patrunjelul verde si serviti alaturi de orez.
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!