Aceasta reteta este una traditional columbiana si se numeste (la mama lor): Pollo con Leche de Coco
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de pui cu lapte de cocos:
- carne de pui (puteti folosi si copanele si aripioare sau ca mine - cubulete de piept de pui)
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- o conserva de lapte de cocos (aprox 150 gr)
- sare, piper
- patrunjel verde
- orez simplu pentru servi
Mod de preparare tocanita de pui cu lapte cu cocos:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor puiul. Scoateti carnea si in untura ramasa caliti ceapa, ardeiul si usturoiul.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugati inapoi carnea, turnati peste 150 ml apa, laptele de cocos, pasta de tomate, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este frageda si aromata.
La final adaugati patrunjelul verde si serviti alaturi de orez.
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă