Aceasta reteta este una traditional columbiana si se numeste (la mama lor): Pollo con Leche de Coco
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de pui cu lapte de cocos:
- carne de pui (puteti folosi si copanele si aripioare sau ca mine - cubulete de piept de pui)
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- o conserva de lapte de cocos (aprox 150 gr)
- sare, piper
- patrunjel verde
- orez simplu pentru servi
Mod de preparare tocanita de pui cu lapte cu cocos:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor puiul. Scoateti carnea si in untura ramasa caliti ceapa, ardeiul si usturoiul.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugati inapoi carnea, turnati peste 150 ml apa, laptele de cocos, pasta de tomate, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este frageda si aromata.
La final adaugati patrunjelul verde si serviti alaturi de orez.
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară