Aceasta reteta este una traditional columbiana si se numeste (la mama lor): Pollo con Leche de Coco
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de pui cu lapte de cocos:
- carne de pui (puteti folosi si copanele si aripioare sau ca mine - cubulete de piept de pui)
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- o conserva de lapte de cocos (aprox 150 gr)
- sare, piper
- patrunjel verde
- orez simplu pentru servi
Mod de preparare tocanita de pui cu lapte cu cocos:
Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor puiul. Scoateti carnea si in untura ramasa caliti ceapa, ardeiul si usturoiul.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugati inapoi carnea, turnati peste 150 ml apa, laptele de cocos, pasta de tomate, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea este frageda si aromata.
La final adaugati patrunjelul verde si serviti alaturi de orez.
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie