3 Octombrie 2012 publicat în Retete culinare 22 share-uri

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de pui:

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de pui:

Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !

Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/



O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri