Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura de pui:
- 10 pulpe de pui
- 1 pahar de vin alb sec
- 100 ml ulei de masline
- 3 linguri de mustar cu hrean
- cimbru
- boia de ardei iute afumata
- 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
- sare si piper
Mod de preparare friptura de pui:
Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !
Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!