Timp de preparare: 1 - ore
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente necesare pentru friptura de pui:
 - 10 pulpe de pui
- 1 pahar de vin alb sec
- 100 ml ulei de masline
- 3 linguri de mustar cu hrean
- cimbru
- boia de ardei iute afumata
- 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
- sare si piper
Mod de preparare friptura de pui:
Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
 O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
 Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
 Pofta buna !
 
 Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei