Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura de pui:
- 10 pulpe de pui
- 1 pahar de vin alb sec
- 100 ml ulei de masline
- 3 linguri de mustar cu hrean
- cimbru
- boia de ardei iute afumata
- 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
- sare si piper
Mod de preparare friptura de pui:
Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !
Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”