Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ou poche:
Este foarte simplu, punem o olita cu apa la fiert (sa aiba apa cam 10 cm adancime), punem un strop de otet (asta face sa nu se omprastie prea tare albusul), iar in momentul in care apa a inceput sa fiarba, dam focul la mic si crapam oul cu grija cat mai aproape de apa, astfel incat continutul sa coboare cat mai lin, fara prea mult "efect", ca sa-i spun asa. Indicat este ca ouale sa fie proaspete, pentru ca albusul sa fie cat mai inchegat.
Il lasam cam trei minute si apoi il servim. Se poate adauga in foarte multe combinatii: cu salata, sparanghel, cartofi sau pur si simplu pe o felie de toast, cu sare si piper.
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.ro veti descoperi si alte retete interesante.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”