Ou poche

12:09, 14 Septembrie 2012 publicat în Retete culinare6 share-uri

Nu stiu daca ati incercati sa faceti un ou fiert in varianta "poche". Este foarte simplu si foarte gustos.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ou poche:

Este foarte simplu, punem o olita cu apa la fiert (sa aiba apa cam 10 cm adancime), punem un strop de otet (asta face sa nu se omprastie prea tare albusul), iar in momentul in care apa a inceput sa fiarba, dam focul la mic si crapam oul cu grija cat mai aproape de apa, astfel incat continutul sa coboare cat mai lin, fara prea mult "efect", ca sa-i spun asa. Indicat este ca ouale sa fie proaspete, pentru ca albusul sa fie cat mai inchegat.
Il lasam cam trei minute si apoi il servim. Se poate adauga in foarte multe combinatii: cu salata, sparanghel, cartofi sau pur si simplu pe o felie de toast, cu sare si piper.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Pe blogul foodquicklygood.blogspot.ro veti descoperi si alte retete interesante.

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri