4 / 6

Supa-crema de morcovi cu mac

Ingrediente necesare pentru supa-cream de morcovi cu mac:

  • 2 cepe mari
  • 750 gr morcovi
  • 1 litru supa de oase
  • 1 litru de apa
  • 100 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri de mac
  • 2 linguri de unt
  • sare


Mod de preparare supa crema de morcovi cu mac:

Topiti untul si caliti usor ceapa, adaugati morcovii si macul. Stingeti cu apa si supa si fierbeti supa pana cand se gatesc legumele.
Cand s-au fiert, le zdrobiti cu mixerul vertical si adaugati smantana si laptele, lasand supa sa mai dea intr-un clocot.

Serviti cu ceapa verde si crutoane.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri